Alertă cu bombă în Londra. London Bridge a fost închis

  • Politiştii sunt la faţa locului şi izolează zona.
  • London Bridge a fost închis din cauza unei alerte cu bombă, luni seara.
1754 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă în Londra. London Bridge a fost închis

FOTO Twitter @willtrueman

Poliţia a anunţat pe Twitter că a fost informată despre un „proiectil de artilerie din al Doilea Război Mondial” cu puţin timp înainte de ora 17:00 la King’s College din Guy’s Campus din Londra, în sudul Londrei, conform The Sun.
 
Poliţia a creat un cordon de siguranţă şi a închis drumurile din zonă. Oamenii din zonă s-au speriat, întrucât era oră de vârf, iar sute de oameni terminau programul de lucru.
 
„Traficul este deviat, iar unele drumuri sunt închise. Vă rugăm să evitaţi zona. Pirotehniştii intervin la faţa locului”, anunţă forţele de ordine. 
 
Incidentul vine la nici o zi după finala campionatului Euro 2020, ce a avut loc pe stadionul Wembley din Londra. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici