Alertă cu bombă la bordul unui avion Thai Airways care se deplasa spre SUA

Un avion al companiei Thai Airways era verificat de poliţia federală americană la Los Angeles, miercuri, în urma unei alerte cu bombă lansate înainte de aterizare, a anunţat transportatorul.

11 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la bordul unui avion Thai Airways care se deplasa spre SUA

Alertă cu bombă la bordul unui avion Thai Airways care se deplasa spre SUA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Zborul TG794, realizat de un Airbus A340-500, asigura legătura între Bangkok şi Los Angeles, având la bord 179 de persoane, potrivit unui comunicat al companiei.

Poliţia federală americană (FBI), securitatea aeriană şi aeroportul din Los Angeles "efectuează în prezent o verificare a tuturor pasagerilor, a echipajului şi avionului", a precizat textul.

Un membru al echipajului ar fi găsit un mesaj scris pe oglinda toaletei, în care se preciza că o bombă este ascunsă în aeronavă, cu aproximativ o oră înainte de aterizare, potrivit site-ului de Internet al cotidianului Bangkok Post.

Piloţii au decis să continue zborul până la destinaţia finală, adaugă site-ul, care afirmă că nu a fost găsită nicio bombă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici