Alertă cu bombă la Palatul Versailles

A fost anunţată o alertă cu bombă la Palatul Versailles, marţi, conform Le Figaro. Turiştii au fost evacuaţi pentru măsuri sporite de securitate.

321 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la Palatul Versailles

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Palatul Versailles din Franţa a fost evacuat, marţi, în urma unei alerte cu bombă. Potrivit surselor AFP, punctul turistic va rămâne închis pentru întreg restul zilei.

Este a doilea eveniment de acest gen în ultimele patru zile. Sâmbătă, persoanele aflate în Palatul Versailles au fost evacuate, în urma unei alerte anonime cu bomba.

"Din motive de securitate, Castelul de Versailles evacuează vizitatorii şi îşi închide porţile astăzi", a anunţat instituţia pe contul său X (fostul Twitter).

Autorităţile din Franţa au decis, luni, ridicarea nivelului de alertă la gradul cel mai înalt - „urgenţă atentat”, pe întreg teritoriul francez, în urma atacului terorist din Arras, în care un profesor a fost ucis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici