Alertă de securitate în centrul Londrei, din cauza unui colet suspect UPDATE: Poliţia a făcut verificări. Străzile adiacente au fost redeschise

  • Autorităţile britanice au instituit, luni, un perimetru de securitate în centrul oraşului Londra, din cauza unui obiect suspect, care este verificat de echipele pirotehnice.
  • Poliţia a verificat pachetul, acesta nefiind un pericol pentru siguranţa oamenilor.
182 afișări
Imaginea articolului Alertă de securitate în centrul Londrei, din cauza unui colet suspect UPDATE: Poliţia a făcut verificări. Străzile adiacente au fost redeschise

Alertă de securitate în centrul Londrei, din cauza unui colet suspect

UPDATE

După verificări, specialiştii pirotehnici au stabilit că obiectul nu prezintă pericol. "Pachetul nu mai este considerat suspect, toate străzile adiacente au fost redeschise. Vă mulţumim pentru răbdare", a comunicat Poliţia.

"Heron Tower" este una dintre cele mai înalte clădiri din Londra, atingând nivelul de 230 de metri. Alerta de securitate este la nivelul "sever" în Marea Britanie, din cauza riscurilor teroriste.
 
------------------

"Răspundem la o sesizare privind un colet suspect în apropierea imobilului Heron Tower, EC2", anunţă Poliţia metropolitană londoneză.

"Am instituit un cordon de securitate pe o rază de 200 de metri în jurul clădirii, restricţionând circulaţia rutieră şi pietonală. Vă rugăm să evitaţi zona", precizează Poliţia londoneză.

Autorităţile britanice au instituit, luni, un perimetru de securitate în centrul oraşului Londra, din cauza unui obiect suspect, care este verificat de echipele pirotehnice.
 
 
După verificări, specialiştii pirotehnici au stabilit că obiectul nu prezintă pericol. "Pachetul nu mai este considerat suspect, toate străzile adiacente au fost redeschise. Vă mulţumim pentru răbdare", a comunicat Poliţia.
 
"Heron Tower" este una dintre cele mai înalte clădiri din Londra, atingând nivelul de 230 de metri.
 
Alerta de securitate este la nivelul "sever" în Marea Britanie, din cauza riscurilor teroriste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici