Alertă de securitate în centrul oraşului german Düsseldorf

Mai multe zone din centrul oraşului german Düsseldorf, inclusiv un târg de Crăciun, au fost evacuate, luni după-amiază, din cauza unei alerte de securitate, afirmă surse citate de presa germană.

4666 afișări
Imaginea articolului Alertă de securitate în centrul oraşului german Düsseldorf

Captură foto bild.de

Numeroase echipaje de poliţie au instituit un perimetru de securitate în zona Corneliusplatz, în centrul oraşului Düsseldorf, afirmă surse citate de publicaţiile Bild şi Der Spiegel.

Persoanele care vizitau Târgul de Crăciun din Düsseldorf au fost evacuate din cauza unei "ameninţări generale de securitate", au declarat oficiali din cadrul serviciilor de intervenţie.

De asemenea, a fost evacuat temporar sediului Primăriei din Düsseldorf, a comunicat Poliţia din landul Renania de Nord-Westfalia.

Autorităţile germane menţin prezenţa, dar zona a fost redeschisă publicului la ora 18.00 (19.00, ora României), în condiţiile în care nu a fost depistat niciun obiect periculos în cursul verificărilor.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei citate de revista Bild, alerta de securitate a fost declanşată după ce un individ a ameninţat că va lovi pietoni cu un camion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici