ALERTĂ la Moscova: Un autobuz a intrat în plin într-un grup de pietoni. Trei oameni au fost răniţi

Trei oameni au fost răniţi după ce un autobuz a intrat într-un grup de persoane care se aflau într-o staţie pentru autobuze din Moscova, iar Poliţia a demarat o anchetă pentru a determina circumstanţele producerii accidentului, relatează site-ul agenţiei Tass.

1190 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Moscova: Un autobuz a intrat în plin într-un grup de pietoni. Trei oameni au fost răniţi

ALERTĂ la Moscova: Un autobuz a intrat în plin într-un grup de pietoni. Trei oameni au fost răniţi

Accidentul a avut loc în apropierea staţiei de metrou Shodnenskaya, situată în nord-vestul Moscovei. Potrivit unor surse din interiorul Poliţiei, autobuzul a intrat în grupul de oameni aflaţi în staţie după ce a fost lovit de un autovehicul.

”Conform celor mai recente informaţii, trei oameni au fost răniţi, iar două persoane au fost resuscitate cu succes”, a declarat o sursă din interiorul forţelor de securitate.

Zona în care a avut loc accidentul a fost izolată şi autorităţile au demarat o anchetă.

Incidentul are loc la câteva zile după ce patru oameni şi-au pierdut viaţa în cadrul unui accident similar.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici