Alexa, femeie transgender, a fost împuşcată mortal după ce a folosit baia destinată doamnelor într-un restaurant McDonalds

O femeie transgender a fost împuşcată mortal după ce a folosit baia femeilor într-un McDonalds din Puerto Rico, relatează The Independent.

26171 afișări
Imaginea articolului Alexa, femeie transgender, a fost împuşcată mortal după ce a folosit baia destinată doamnelor într-un restaurant McDonalds

Alexa, femeie transgender, a fost împuşcată mortal după ce a folosit baia destinată doamnelor într-un restaurant McDonalds

Imaginile încărcate pe reţelele sociale arată cel puţin două persoane care ridiculizează şi ameninţă victima. Investigatorii încercă să afle dacă cele două persoane sunt şi cele ce au comis crima.

Cele întâmplate au provocat numeroase reacţii pe reţelele sociale. Hashtag-uri precum „Her name was Alexa” (trad. - „Numele ei era Alexa”) au adus în atenţia publicului larg discriminările cu care persoanele din comunitatea LGBTQ+ se confruntă.

Alexa a fost umilită înainte de moartea sa. Crima a fost motivată de lipsa de toleranţă", a spus Pedro Juliao Serrano, un activist pentru drepturile persoanelor LGBTQ+.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici