Alte cinci cadavre găsite la Kiev în urma atacului aerian de vineri al Rusiei

Alte cinci cadavre au fost găsite sub dărâmături la Kiev în urma atacului aerian de vineri al Rusiei, scrie The Guardian.

405 afișări
Imaginea articolului Alte cinci cadavre găsite la Kiev în urma atacului aerian de vineri al Rusiei

Alte cinci cadavre găsite la Kiev în urma atacului aerian de vineri al Rusiei

Numărul morţilor din capitala ucraineană, în urma atacului aerian masiv de vineri al Rusiei, a ajuns la 28, după ce sub dărâmături au mai fost găsite cinci cadavre, au anunţat luni autorităţile oraşului.

Anterior, Ucraina declarase pentru luni zi de doliu pentru cei ucişi în atacurile cu rachete de vineri, cel mai mare atac cu drone şi rachete din ultimele luni.

„Sincere condoleanţe tuturor celor care şi-au pierdut rude şi persoane dragi... teroriştii care ucid civili nu vor fi niciodată iertaţi pentru sângele vărsat pe teritoriul ucrainean”, a scris guvernatorul militar al Kievului, Serhiy Popko, pe Telegram.

Ruşii au declanşat vineri cel mai mare atac cu drone şi rachete asupra Ucrainei din ultimele luni, ucigând zeci de persoane şi rănind cel puţin 120 la Kiev, în sudul, vestul şi estul ţării, au declarat oficialii ucraineni.

Printre altele, au fost lovite o maternitate din oraşul Dnipro şi clădiri din oraşele Liov, Odesa şi Harkov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici