Ambasada SUA la Ankara va fi închisă luni din cauza unei probleme de securitate

Ambasada Statelor Unite în capitala Turciei va fi închisă pentru public, luni, din cauza unei ameninţări la adresa securităţii instituţiei şi doar serviciile de urgenţă vor funcţiona, a arătat duminică un comunicat de presă, informează site-ul agenţiei Reuters.

184 afișări
Imaginea articolului Ambasada SUA la Ankara va fi închisă luni din cauza unei probleme de securitate

Ambasada SUA la Ankara va fi închisă luni din cauza unei probleme de securitate

Ambasada a avertizat cetăţenii SUA din Turcia să evite zonele aglomerate şi clădirea ambsadei, îndemnându-i să aibă grijă la propia securitate atunci când vizitează obiective turistice.

În comunicat nu este specificat ce tip de ameninţare a provocat închiderea ambasadei.

Interviurile pentru obţinerea vizelor şi alte servicii vor fi anulate luni, a comunicat ambasada, adăugând că va anunţa în curând când activitatea va fi reluată.

Cu toate acestea, ambasada a informat că cereri pentru servicii precum cele notariale sau anunţarea furtului de paşapoarte vor putea fi făcute pe site-ul oficial al instituţiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici