Ambasadele Franţei şi Marii Britanii la Sanaa au fost redeschise

Ambasadele Marii Britanii şi Franţei la Sanaa au fost redeschise miercuri, după ce au fost închise timp de trei, respectiv două zile, din cauza unor ameninţări cu atentate din partea reţelei al-Qaida.

17 afișări
Imaginea articolului Ambasadele Franţei şi Marii Britanii la Sanaa au fost redeschise

Poarta de intrare în partea veche a oraşului Sanaa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ambasada britanică s-a redeschis, dar serviciile destinate publicului (vize şi servicii consulare) rămân închise", a anunţat reprezentanţa diplomatică, într-un comunicat postat pe site-ul său.

"Situaţia este reevaluată pe bază cotidiană", a adăugat textul.

La rândul său, ambasada Franţei a fost redeschisă miercuri, potrivit unui reprezentant al misiunii diplomatice.

Ambasada americană în Yemen a fost redeschisă marţi, după ce fusese închisă pentru două zile, din cauza ameninţărilor cu atentate. Statele Unite au salutat acţiunea autorităţilor yemenite care au ucis sau arestat începând de duminică mai mulţi membri presupuşi ai reţelei al-Qaida.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici