Ambasadorul Coreei de Nord la ONU: Statele Unite vor mai primi ”pachete cadou”

Han Tae Song, ambasadorul Coreei de Nord la ONU, a declarat, marţi, că Statele Unite vor mai primi ”pachete cadou” atât timp cât vor continua ”provocările şi presiunile” asupra regimului de la Phenian, informează Reuters şi The Independent.

3742 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Coreei de Nord la ONU: Statele Unite vor mai primi ”pachete cadou”

Ambasadorul Coreei de Nord la ONU: Statele Unite vor mai primi ”pachete cadou”

Declaraţiile ambasadorului nord-coreean au fost făcute în cadrul unei conferinţe pe tema dezarmării organizată de Organizaţia Naţiunilor Unite, ce s-a desfăşurat la doar două zile după ce Phenianul a anunţat că a testat cu succes o rachetă cu hidrogen.

”Recentele măsuri defensive luate de ţara mea, Coreea de Nord, sunt pachete cadou adresate Statelor Unite. SUA vor mai primi astfel de pachete cadou din partea ţării mele, atât timp cât vor continua provocările nesăbuite şi vor încerca să pună presiune pe Coreea de Nord”, a afirmat Han Tae Song.

Coreea de Nord a anunţat, duminică, faptul că a testat cu succes o bombă cu hidrogen, iar aceasta poate fi instalată pe o rachetă balistică intercontinentală, reprezentând cel mai mare test nuclear efectuat vreodată de către regimul de la Phenian. Ca reacţie, preşedintele de la Seul, Moon Jae-in, şi omologul său american, Donald Trump, au căzut de acord să elimine limita privind încărcătura rachetelor sud-coreene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici