AMENINŢARE CU BOMBĂ în jurul sediului CNN: Străzile din apropierea postului de televiziune au fost închise

Poliţia americană a închis străzile din jurul sediului general al televiziunii CNN, aflat în centrul oraşului Atlanta, în urma unei ameninţări cu o bombă chimică, însă nu a descoperit un astfel de dispozitiv în timpul percheziţiilor efectuate.

241 afișări
Imaginea articolului AMENINŢARE CU BOMBĂ în jurul sediului CNN: Străzile din apropierea postului de televiziune au fost închise

AMENINŢARE CU BOMBĂ în jurul sediului CNN: Străzile din apropierea postului de televiziune au fost închise (Imagine Arhiva: Mediafax Foto/AFP)

K.Y. Jones, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei din Atlanta, a precizat că poliştii nu au descoperit substanţe chimice suspecte în timpul cercetătorilor efectuate vineri dimineaţă. La puţin timp după ora locală 06.00, toate străzile din acea zonă au fost redeschise, , informează huffingtonpost.com.

O persoană neidentificată a anunţat prin telefon că a plasat o bombă chimică în sediul central al televiziunii CNN.

Poliţia a închis imediat străzile din jurul clădirii, interzicând accesul vehiculelor şi al pietonilor.

În acea clădire se află sediul general al postului CNN, dar şi câteva restaurante şi magazine. Clădirea se află în apropiere de Centennial Olympic Park din Atlanta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici