Ameninţarea Covid-19 nu părăseşte China. În Beijing au fost luate din nou măsuri restrictive

  • Temeri legate de apariţia unui al doilea val de coronavirus în China.
  • Sălile de fitness din Beijing au fost închise din nou, după ce a fost confirmat un caz de coronavirus în capitală.
  • China a ridicat restricţiile impuse de măsurile de carantină încă de luna trecută.
883 afișări
Imaginea articolului Ameninţarea Covid-19 nu părăseşte China. În Beijing au fost luate din nou măsuri restrictive

Sursa: Profimedia

Panică din nou în China din cauza coronavirusului. În Beijing au închise de urgenţă sălile de fitness, după ce în capitală a fost un confirmat un nou caz de coroanvirus. Autorităţile nu au ascuns că se tem de apariţia unui al doilea val epidemic, o dată cu relaxarea măsurilor de carantină.

Măsura îi îngrijorează pe proprietarii de săli de fitness, care se tem că nu vor supravieţui unei noi perioade de carantină. Deja, aproximativ 7.000 de săli s-au închis în prima parte a anului.

China a raportat până acum aproape 83.000 de cazuri de coronavirus şi 4.632 de morţi, iar luna trecută a declarat victorie asupra epidemiei. Beijingul este însă acuzat că nu raportează numărul real de cazuri, iar suspiciunile au fost întărite săptămîna trecută, când au actualizat în creştere cu 50% numărul de morţi din oraşul Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici