Anchetă COVID-19 în Liverpool: 52.000 de suporteri s-au strâns la meciul cu Atletico Madrid. "E scandalos”

  • Steve Rotheram, primarul oraşului Liverpool, cere deschiderea unei anchete în cazul partidei din Liga Campionilor, Liverpool - Atletico Madrid
  • Primarul vrea să afle dacă din cauza meciului de pe Anfield au crescut numărul de îmbolnăviri în Liverpool
  • Partida s-a jucat pe 11 martie, perioadă în care în Madrid erau mii de cazuri de coronavirus
1443 afișări
Imaginea articolului Anchetă COVID-19 în Liverpool: 52.000 de suporteri s-au strâns la meciul cu Atletico Madrid. "E scandalos”

Sursa: Hepta

Steve Rotheram, primarul oraşului Liverpool, a cerut deschiderea unei anchete pentru a afla dacă meciul din Liga Campionilor dintre Liverpool şi Atletico Madrid, jucat pe 11 martie, ar fi trebuit anulat sau, cel puţin, jucat cu porţile închise. La partida din optimile Ligii au venit 3.000 de fani ai grupării Atletico, din Madrid, una dintre cele mai afectate capitale din Europa de noul coronavirus. 

În acea seară, pe Anfield, au fost 52.0000 de suporteri, iar Steve Rotheram se gândeşte că din cauza meciului au crescut cazurile de coronavirus în Liverpool, oraş în care au fost anunţate 1.200 de persoane infectate şi 246 de decese. 

"Este scandalos dacă oamenii au fost infectataţi cu coronavirus din cauza evenimentelor sportive, pentru că nu au fost doar ei puşi în pericol, dar şi cadrele medicale şi familiile lor. Noi credem că acest meci nu trebuia să aibă loc. Trebuie să aflăm dacă unele infectări sunt cauza contactului direct cu susţinătorii din Madrid.  Guvernul trebuie să îşi asume responsabilitatea că nu a suspendat meciul înainte" a spus Steve Rotheram, potrivit BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici