Anchetatorii italieni analizează o înregistrare care surprinde atentatul comis la Brindisi

Anchetatorii italieni analizează o înregistrare video care îl surprinde pe autorul atentatului comis sâmbătă în faţa unui liceu din Brindisi (sud) şi soldat cu moartea unei adolescente.

134 afișări
Imaginea articolului Anchetatorii italieni analizează o înregistrare care surprinde atentatul comis la Brindisi

Anchetatorii italieni analizează o înregistrare care surprinde atentatul comis la Brindisi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Doi fraţi au fost audiaţi de poliţie pentru că unul dintre ei semăna cu persoana surprinsă în înregistrarea video. Atentatul a avut loc în faţa unui liceu din oraşul Brindisi, situat în sudul Italiei, soldându-se cu moartea Melissei Bassi, în vârstă de 16 ani. Alţi cinci elevi au fost răniţi grav.

Însă, marţi dimineaţă, anchetatorii au fost nevoiţi să spună că cei doi suspecţi interogaţi nu sunt implicaţi în atacul cu bombă.

Ministrul de Interne, Annamaria Cancellieri, a confirmat că este căutat bărbatul surprins în înregistrarea video, dar identitatea acestuia nu se cunoaşte.

"Ancheta continuă să analizeze toate ipotezele, fără a exclude nicio pistă", a spus Cancellieri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici