Anders Fogh Rasmussen: Rusia nu a schimbat atitudinea faţă de Ucraina

Alianţa Nord-Atlantică va menţine suspendarea cooperării cu Rusia întrucât "nu există nicio schimbare de atitudine" faţă de Ucraina, afirmă secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.

294 afișări
Imaginea articolului Anders Fogh Rasmussen: Rusia nu a schimbat atitudinea faţă de Ucraina

Anders Fogh Rasmussen: Rusia nu a schimbat atitudinea faţă de Ucraina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu vedem nicio schimbare de atitudine a Rusiei", a declarat Anders Fogh Rasmussen cu ocazia reuniunii miniştrilor de Externe ai statelor membre NATO.

"Menţinem suspendarea cooperării la nivel practic cu Rusia, dar lăsăm deschise căile pentru dialogul la nivel diplomatic", a spus Rasmussen.

"Nu pot fi relaţii normale, pentru că Rusia încalcă reglementările şi afectează încrederea", a precizat el.

NATO a suspendat cooperarea cu Rusia în aprilie, imediat după ce Rusia a anexat regiunea ucraineană Crimeea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici