Angajaţii unei organizaţii din care face parte şi Prinţul Harry, acuzaţi de viol şi tortură

  • Angajaţii unei organizaţii caritabile din conducerea căreia face parte şi Prinţul Harry, sunt acuzaţi de viol şi tortură.
  • Reprezentanţii asociaţiei au început o anchetă internă după apariţia acuzaţiilor care îi vizează pe angajaţii din Congo, potrivit Sky News.
1492 afișări
Imaginea articolului Angajaţii unei organizaţii din care face parte şi Prinţul Harry, acuzaţi de viol şi tortură

Angajaţii unei organizaţii din care face parte şi Prinţul Harry, acuzaţi de viol şi tortură

Organizaţia African Parks gestionează 22 de parcuri naţionale şi zone protejate din 12 ţări.

Gardienii plătiţi de organizaţia de caritate sunt acuzaţi că au fost implicaţi în bătaia, violul şi torturarea localnicilor din pădurile tropicale din Republica Congo, potrivit unui raport din Mail On Sunday. Ulterior, organizaţia a început să ancheteze acuzaţiile şi a cerut tuturor celor care au informaţii să le prezinte public.

African Parks a fost fondată în 2000 şi îşi propune să protejeze parcurile naţionale ale Africii şi să promoveze conservarea faunei sălbatice din întreaga lume. Organizaţia gestionează peste 20 de milioane de hectare de zone protejate.

Pe lângă faptul că face parte din consiliu, Ducele de Sussex este şi fost preşedinte al organizaţiei non-profit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici