Anul 2021 vine cu proiecte ambiţioase în arhitectură. În China se va construi o gară ultra-modernă pe principii eco-sustenabile

  • O gară învechită din China va fi reconstruită de MAD Architects
  • Gara va avea un muzeu de căi ferate, sală de aşteptare şi spaţiu comercial subteran
  • Se va întinde pe o suprafaţă de 35.4ha şi va fi gata în luna iulie
876 afișări
Imaginea articolului Anul 2021 vine cu proiecte ambiţioase în arhitectură. În China se va construi o gară ultra-modernă pe principii eco-sustenabile

Sursa foto: YouTube / MAD Architects

De ce să mergi la Mall sau muzeu când poţi să mergi la ... gară? Anul 2021 vine cu un proiect ambiţios în arhitectură. 

Construcţia este un proiect ambiţios al celor de la MAD Architects. Presupune proiectarea unei gări subterane impresionante care va cuprinde un parc public şi un muzeu de căi ferate.
 
Pe lânga acestea, se vor planta o serie de copaci într-o zonă dominată de fabrici. Se vor construi pieţe publice, o sală de aşteptare, un spaţiu comercial subteran, terminale de autobuze şi tramvaie.
 
Se vor construi şi panouri solare, pentru un consum de energie sustenabilă. Gara din pădure va fi localizată în Jiaxing, sud estul Chinei, şi se întinde pe o suprafaţă de 35,4 hectare. Va fi gata până în luna iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici