Aproape 400 de imigranţi au pătruns cu forţa în exclava spaniolă Ceuta, rănind uşor doi poliţişti

Aproape 400 de imigranţi au pătruns cu forţa pe teritoriul exclavei spaniole Ceuta din nordul Africii, după ce au luat cu asalt două puncte de trecere a frontierei, rănind uşor doi ofiţeri de poliţie, scrie site-ul postului de televiziune France 24.

374 afișări
Imaginea articolului Aproape 400 de imigranţi au pătruns cu forţa în exclava spaniolă Ceuta, rănind uşor doi poliţişti

Aproape 400 de imigranţi au pătruns cu forţa în exclava spaniolă Ceuta, rănind uşor doi poliţişti

Ceuta şi Melilla, o altă exclavă spaniolă în nordul Africii, sunt singurele teritorii UE din Africa şi constituie un punct de atracţie pentru imigranţii africani care doresc să ajungă în Blocul comunitar în căutarea unei vieţi mai bune.

Şi trei imigranţi au fost răniţi în cursul incidentului.

În 2014, 15 imigranţi s-au înecat în cursul unei tentative de a ajunge în înot la Ceuta, plecând de pe o plajă aflată în apropiere.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici