Arestat cu 17 animale sălbatice în valize

Un bărbat a fost arestat cu 17 animale sălbatice în bagaje, pe aeroportul din Bangkok.

799 afișări
Imaginea articolului Arestat cu 17 animale sălbatice în valize

Arestat cu 17 animale sălbatice în valize

Potrivit agenţiei ANSA, în bagaje erau maimuţe, pitoni şi o vulpe.

„Deoarece animalele vii au fost importate ilegal, acestea au fost întoarse în ţara de origine pe cale aeriană, în urma consultării cu AQCS (Animal Quarantine and Certification Services)", au precizat cei de la vamă, conform Indian Express.

Presa titrează că este vorba despre un indian care încerca să scoată din Thailanda animalele, inclusiv o vulpe albă.

Regatul din Asia de Sud-Est este un important centru de tranzit pentru contrabandiştii de animale sălbatice - care adesea vând animalele în China şi Vietnam - deşi în ultimele luni s-a înregistrat o creştere a traficului către India.

Oficialii au estimat că animalele ar valora 2.760 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici