Arhiepiscopul Kievului: 46 de copii orfani au fost deportaţi din Herson

Arhiepiscopul Kievului denunţă noi acte de cruzime comise de armata Rusiei.

339 afișări
Imaginea articolului Arhiepiscopul Kievului: 46 de copii orfani au fost deportaţi din Herson

Copiii, victimele directe ale războiului

„Herson, un oraş de pe Nipro, din sudul Ucrainei devine centrul unei mari confruntări. Ocupanţii jefuiesc oraşul, distrugându-l, expulzând locuitorii săi.

Îl transformă într-un avanpost al viitoarelor bătălii grele în care ar putea fi vărsat mult sânge. Dar inima suferă mai ales pentru copiii orfani. Copiii orfani care sunt lipsiţi de îngrijirea părintească şi, prin urmare, sunt cei mai vulnerabili, în special, dintre ororile războiului”, spune Arhiepiscopul Şevchuk.

„Am primit informaţii că 46 de oaspeţi ai Casei de Copii Herson au fost deportaţi cu forţa la Simferopol (n.r. - regiune din Rusia). Să ne rugăm pentru aceşti orfani, pentru că este datoria străveche a fiecărui episcop din fiecare comunitate creştină să aibă grijă mai presus de toate de văduve şi de orfani. Ne rugăm pentru orfanii care sunt răpiţi în Ucraina şi apoi deportaţi într-o destinaţie finală necunoscută”, spune Şevchuk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici