Armata braziliană a găsit fragmente din aripa avionului prăbuşit în Atlantic

Armata braziliană a localizat noi fragmente aparţinând avionului Airbus al companiei Air France prăbuşit în Atlantic, printre acestea aflându-se fragmente dintr-o aripă şi mai multe scaune, a anunţat, sâmbătă, un purtător de cuvânt militar.

89 afișări
Imaginea articolului Armata braziliană a găsit fragmente din aripa avionului prăbuşit în Atlantic

Armata braziliană a găsit fragmente din aripa avionului prăbuşit în Atlantic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În afara celor două corpuri", care au fost recuperate sâmbătă dimineaţa, "în cursul zilei au mai fost localizate scaune de avion, fragmente de aripă şi diverse alte obiecte", a afirmat locotenent-colonelul Henry Munhoz, purtător de cuvânt al forţelor aeriene braziliene.

Cele două trupuri neînsufleţite, aparţinând unor bărbaţi, "au fost transferate pe fregata Constitution, care se îndreaptă către arhipelagul Fernando de Noronha, pentru a fi înregistrate şi transportate ulterior la Recife".

Recife, unde a fost instalată o morgă specială, "va fi destinaţia finală atât pentru corpuri, cât şi pentru fragmentele de avion", a adăugat el.

Munhoz a precizat că "detaliile privind obiectele (personale) recuperate vor fi transmise familiilor şi numai familiilor".

"Starea cadavrelor nu va fi dezvăluită", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici