Armata turcă desfăşoară un nou raid în nordul Irakului

Turcia a desfăşurat sâmbătă un nou raid aerian în nordul Irakului împotriva bazelor separatiştilor kurzi din Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), a anunţat armata turcă.

1 afișare
Imaginea articolului Armata turcă desfăşoară un nou raid în nordul Irakului

Armata turcă desfăşoară un nou raid în nordul Irakului

"Avioanele aviaţiei turce au lovit între 13.25 (13.25 ora României) şi 14.00 (14.00 ora României) importante poziţii ale organizaţiei teroriste PKK", subliniază un comunicat al Statului Major al armatei.

Artileria turcă a bombardat apoi poziţiile PKK din nordul Irakului, precizează armata, menţionând uciderea a "câtorva sute de terorişti" în cursul atacurilor din ultimele săptămâni.

Aviaţia turcă a bombardat la 16 decembrie masivul Qandil, o regiune împădurită din Kurdistanul irakian, unde se află cartierul general al celor circa 3.500 de rebeli ai PKK, ce utilizează regiunea autonomă a Kurdistanului irakian ca bază pentru acţiunile lor din Turcia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici