Armata ucraineană afirmă că a lovit sâmbătă 17 ţinte aeriene, printre care trei avioane ruseşti

Armata ucraineană a declarat că a lovit 17 ţinte aeriene sâmbătă, potrivit unei declaraţii pe Telegram a Ministerului Apărării al ţării.

18985 afișări
Imaginea articolului Armata ucraineană afirmă că a lovit sâmbătă 17 ţinte aeriene, printre care trei avioane ruseşti

Ţintele au inclus trei avioane ruseşti, cinci rachete de croazieră şi nouă vehicule aeriene fără pilot (UAV), potrivit declaraţiei.

"Rachetele antiaeriene ale Forţelor Aeriene şi ale Forţelor Terestre au lovit nouă drone operaţional-tactice, trei aeronave şi cinci rachete de croazieră", se arată în declaraţia Ministerului Apărării.

Anterior, sâmbătă, Ministerul Apărării a precizat pe Telegram că, la ora locală 22.00, soldaţii din regiunea Odesa au doborât două rachete de croazieră ruseşti lansate din Marea Neagră de o navă rusă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici