„Aroganţa” făcută ruşilor de „ministrul de Externe” al UE

Josep Borrell, „ministrul de Externe” al Uniunii Europene, a realizat ieri un tweet în care anunţă efectele sancţiunilor împotriva Rusiei ca urmare a crizei din Ucraina.

17333 afișări
Imaginea articolului „Aroganţa” făcută ruşilor de „ministrul de Externe” al UE

Josep Borrell este Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Politica Externă Europeană. Practic, „ministrul de Externe” al UE.

Marţi seară, miniştrii de externe ai ţărilor Uniunii, într-un consiliu extraordinar convocat de Borrell, au aprobat un pachet de sancţiuni care afectează Rusia, pentru că a trimis trupe în Donbasul ucrainean.

Ţările UE au vrut să-i lovească unde îi doare cel mai tare pe cei 251 de membri ai Dumei (camera inferioară a parlamentului rus) care au votat pentru recunoaşterea independenţei Donbass, plus alte 27 de persoane şi entităţi care susţin în diverse moduri politica lui Putin,

După şedinţă, Borrell a postat pe Twitter: „Fără: cumpărături la Milano, petreceri în Saint Tropez şi diamante în Anvers. Acesta este un prim pas”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici