Asigurarea transporturilor de cereale din Ucraina ar putea costa 50 de milioane de dolari

Asigurătorii estimează că este nevoie de cel mult 50 milioane de dolari pentru acoperirea transporturilor de cereale din Ucraina, potrivit Sky News.

308 afișări
Imaginea articolului Asigurarea transporturilor de cereale din Ucraina ar putea costa 50 de milioane de dolari

Hepta

Sectorul asigurărilor din Londra se pregăteşte să acopere transporturile de cereale şi îngrăşăminte din Ucraina printr-un coridor sigur, au declarat surse din industrie.

Estimările specialiştilor arată că pentru aceste călătorii ar putea fi nevoie de o asigurare de până la 50 de milioane de dolari.

Piaţa londoneză a asigurărilor maritime a plasat regiunea Mării Negre pe lista de risc ridicat, iar costurile de asigurare au crescut vertiginos.

Pentru fiecare călătorie, vapoarele vor avea nevoie de mai multe tipuri de asigurare pentru încărcătură şi pentru navă.

De asemenea, asigurătorii percep o primă suplimentară pentru intrarea în astfel de zone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici