Atac aerian asupra unei staţii de pompieri din Herson. Un pompier a murit, alţi patru sunt răniţi

Un pompier din Herson a murit în urma unui atac aerian al ruşilor. Atacul s-a produs cu o oră înainte de intrarea în vigoare a armistiţului anunţat de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Atacul a vizat o staţie de pompieri.

716 afișări
Imaginea articolului Atac aerian asupra unei staţii de pompieri din Herson. Un pompier a murit, alţi patru sunt răniţi

Atac aerian asupra unei staţii de pompieri din Herson. Un pompier a murit, alţi patru sunt răniţi

Un atac rusesc asupra oraşului Herson s-a soldat cu moartea unui pompier şi rănirea altor patru. Cel puţin patru explozii au fost auzite în jurul orei 11.00, ora Ucrainei, cu doar o oră înainte ca Rusia să impună o încetare a focului.

Guvernatorul regional din Herson, Iaroslav Ianoşevici, a declarat că ruşii au atacat cu artileria staţia de pompieri, potrivit Sky News.

Un pompier rănit este în stare gravă, în timp ce trei sunt în stare moderată.

O clădire rezidenţială de lângă staţia de pompieri a fost şi ea lovită, a precizat Ianoşevici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici