Atac armat într-o cafenea din centrul Berlinului. Un bărbat a tras mai multe focuri de armă / Anunţul poliţiei germane - VIDEO

Poliţia germană suspectează o tentativă de jaf în cazul incidentului armat din centrul Berlinului, dar nu au fost găsite urme de focuri de armă, afirmă surse citate de revista Bild.

1983 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-o cafenea din centrul Berlinului. Un bărbat a tras mai multe focuri de armă / Anunţul poliţiei germane - VIDEO

Atac armat într-o cafenea din centrul Berlinului

„După interogarea unor noi martori şi verificarea amănunţită a zonei, nu putem confirma ipoteza focurilor de armă. Nu există nici indicii referitoare la suspect. Cazul va fi anchetat în continuare", a transmis Poliţia din Berlin prin Twitter.

„Martorii au declarat că autorul a tras focuri de armă. Dar nimeni nu a văzut arma, au fost auzite doar zgomote de focuri de armă", a explicat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

 

Conform unor surse, anchetatorii suspectează o tentativă de jaf.

Ştirea iniţială

Un individ a tras focuri de armă, luni după-amiază, într-o cafenea din centrul oraşului Berlin, într-o zonă frecventată de turişti, autorul atacului fiind căutat activ de poliţie, informează presa germană.

Incidentul armat a avut loc într-o cafenea situată în zona Friedrichstraße, în zona fostului Punct de control Charlie, un simbol al divizării Berlinului, informează revista Bild şi site-ul T-online.de.

Din cauza focurilor de armă, sute de oameni, inclusiv numeroşi turişti, au fugit pentru a se adăposti.

 

 

 

"În acest moment are loc o operaţiune în zona Friedrichstraße. Din informaţiile pe care le avem în acest moment, un suspect necunoscut a deschis focul într-o unitate comercială", a transmis Poliţia din Berlin prin Twitter.

 

 

 

 

În zonă au fost trimişi sute de agenţi de poliţie, inclusiv membri ai Unităţii speciale (SEK).

Autorul atacului este căutat activ de autorităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici