Atac armat într-o staţiune turistică din Grecia. Cel puţin două persoane au murit

  • Focuri de armă în staţiunea balneară Dassia de pe insula Corfu
  • Cel puţin două persoane au murit în urma incidentului
  • Ulterior, atacatorul s-ar fi împuşcat în propria locuinţă
14240 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-o staţiune turistică din Grecia. Cel puţin două persoane au murit

Atac armat într-o staţiune turistică din Grecia

Duminică, 6 iunie, au răsunat focuri de armă în staţiunea balneară Dassia de pe insula Corfu. Alarmaţi de zgomotul împuşcăturilor, locatarii aflaţi în apropiere au apelat numărul de urgenţă şi au chemat în ajutor Poliţia.

Potrivit unor martori citaţi de publicaţia enimerosi.com, cele două victime nu erau turişti, ci un cuplu francez stabilit pe insulă.
 
Atacatorul ar fi fugit de la faţa locului. Ajuns în propria locuinţă, acesta s-ar fi împuşcat. În momentul de faţă nu se cunosc detalii despre starea acestuia.
 
Poliţia desfăşoară o anchetă cu privire la identitatea victimelor şi împrejurările morţii fulgerătoare. Cei doi, deşi de origine greacă, ar fi trăit ani de zile pe teritoriu francez.
 
Se pare că la mijloc ar fi fost o dispută financiară între atacator şi femeia ucisă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici