Atac cu rachete în capitala Libiei: Cel puţin patru civili au fost ucişi. FOTO

Cel puţin patru civili au fost ucişi, iar alţii au fost răniţi, marţi, după ce o rachetă a căzut în apropierea unei pieţe comerciale situată la periferia oraşului libian Tripoli, afirmă surse citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

628 afișări
Imaginea articolului Atac cu rachete în capitala Libiei: Cel puţin patru civili au fost ucişi. FOTO

Sursa FOTO: Hepta.ro

Atacul a avut loc în zona Tajoura, la periferia estică a capitalei Libiei.

"Patru civili au fost ucişi, iar şase au fost răniţi după ce un proiectil a vizat piaţa de legume din Tajoura", a declarat Oussama Ali, un purtător de cuvânt al Serviciului libian de Protecţie Civilă.

Forţele loiale Guvernului libian de uniune naţională au atribuit atacul insurgenţilor conduşi de mareşalul Khalifa Haftar.

Confruntări militare de amploare au loc de câteva luni la periferia capitalei Libiei între grupul paramilitar Armata Naţională Libiană, condus de mareşalul Khalifa Haftar, şi trupele Guvernului de uniune naţională condus de Fayez al-Sarraj, recunoscut de comunitatea internaţională. Mii de persoane au fost ucise în confruntări. Zeci de mii de oameni au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele din cauza luptelor.


Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici