Atac în centrul Ierusalimului. Un militant islamist palestinian a înjunghiat mai multe persoane

  • Un islamist palestinian înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane, în centrul oraşului Ierusalim.
  • Cel puţin două persoane au fost rănite în atentat.
451 afișări
Imaginea articolului Atac în centrul Ierusalimului. Un militant islamist palestinian a înjunghiat mai multe persoane

Un militant islamist palestinian a atacat mai multe persoane, în centrul Ierusalimului

Un militant islamist palestinian înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane, luni, în faţa Autogării centrale din oraşul Ierusalim, înainte de a fi împuşcat de agenţi de poliţie israelieni.

Cel puţin doi israelieni au fost răniţi în atac, fiind spitalizaţi, afirmă surse citate de cotidianul The Times of Israel.

Autorul atacului, un palestinian în vârstă de 17 ani din oraşul Hebron, a fost împuşcat de agenţi de poliţie israelieni şi este în stare critică.

Doi presupuşi complici ai agresorului au fost reţinuţi, iar alţii sunt căutaţi activ de forţele de ordine israeliene.

Autorităţile israeliene consideră că este vorba despre un "atac terorist".

„În mod clar, este vorba de o escaladare a tensiunilor" israelo-palestiniene, afirmă Doron Turgeman, şeful Poliţiei din Ierusalim.

În urmă cu câteva ore, un militant palestinian a încercat să atace militari israelieni, în zona Gush Etzion din Cisiordania. Atacatorul a fost împuşcat de militari isralieni şi este spitalizat.

Avioane militare israeliene au atacat, luni dimineaţă, numeroase poziţii din Fâşia Gaza ale organizaţiei islamiste Hamas, ca ripostă la tiruri de rachete spre teritoriul israelian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici