ATAC în Germania: Un individ a înjunghiat la întâmplare oamenii aflaţi într-un autobuz. Mai multe persoane au fost rănite/ MAE: Printre victime nu sunt români | FOTO, VIDEO

Mai multe persoane au fost rănite după ce un individ a comis vineri un atac cu un cuţit într-un autobuz, în orăşelul Lübeck, situat în nordul Germaniei, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de presa locală.

4536 afișări
Imaginea articolului ATAC în Germania: Un individ a înjunghiat la întâmplare oamenii aflaţi într-un autobuz. Mai multe persoane au fost rănite/ MAE: Printre victime nu sunt români | FOTO, VIDEO

ATAC într-un autobuz din Germania: Cel puţin 14 răniţi după ce un individ i-a atacat cu un cuţit | FOTO

"Ambasada României la Berlin urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de incidentul produs într-un autobuz în oraşul german Lubeck. Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre persoanele afectate. În urma demersurilor ambasadei României la Berlin, autorităţile germane au comunicat faptul că printre victime nu sunt cetăţeni români. Ambasada României la Berlin continuă monitorizarea cazului şi este în legătură cu autorităţile locale", se arată în răspunsul Ministerului Afacerilor Externe, remis la solicitarea MEDIAFAX.

Totodată, MAE "reaminteşte că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al ambasadei: + 49 30 21239555, +49 30 21239514, +49 30 21239516, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al ambasadei: +49 16 090884680", potrivit sursei citate.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici