ATAC la o biserică din Viena: Cel puţin 5 călugări au fost răniţi

Cel puţin cinci călugări au fost răniţi joi, după ce au fost atacaţi de doi indivizi neidentificaţi într-o biserică din Viena, a anunţat Poliţia austriacă, precizând că nu sunt indicii care să sugereze că ar fi fost vorba de un act terorist, ci pare să fi fost un jaf.

2845 afișări
Imaginea articolului ATAC la o biserică din Viena: Cel puţin 5 călugări au fost răniţi

ATAC la o biserică din Viena: Cel puţin 5 călugări au fost răniţi

Incidentul s-a petrecut joi după-amiază în incinta unei biserici din zona Strebersdorf a capitalei Austriei, se arată într-un mesaj postat pe Twitter de Poliţia vieneză.

Potrivit informaţiilor disponibile, unul dintre agresori a cerut victimelor să-i predea obiecte de valoare şi bani.

Victimele au fost descoperite legate, una dintre acestea fiind rănită serios.

"Motivul exact al incidentului nu a fost încă identificat. Însă, în orice caz, o posibilă motivaţie teroristă este exclusă", a anunţat Poliţia din Viena.

Agresorii nu au fost încă prinşi, iar poliţia a blocat străzile din zonă bisericii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici