ATAC TERORIST în Mali: Cel puţin şapte oameni au murit. Trei piloţi ruşi au fost RĂPIŢI

Patru militari, doi militanţi islamişti şi un cetăţean străin au murit într-un atac terorist comis vineri la un hotel din centrul statului Mali, informează Fox News.

1372 afișări
Imaginea articolului ATAC TERORIST în Mali: Cel puţin şapte oameni au murit. Trei piloţi ruşi au fost RĂPIŢI

Cel puţin şapte morţi, într-un atac terorist comis la un hotel din Mali (Imagine AP/Mediafax Foto)

UPDATE 20:50 - Trei piloţi ruşi, răpiţi în cursul atacului terorist care a vizat un hotel din Mali

Trei piloţi ruşi au fost răpiţi în cursul atacului terorist care a vizat vineri un hotel din Mali unde erau cazaţi angajaţi ai Misiunii Naţiunilor Unite, anunţă un oficial militar citat de Reuters.

"Trei piloţi ruşi sunt daţi dispăruţi şi se crede că au fost răpiţi", a declarat Souleymane Maiga, purtătorul de cuvânt al armatei din Mali.

Patru militari, doi militanţi islamişti şi un cetăţean străin au murit într-un atac terorist comis vineri la un hotel din centrul statului Mali.

Potrivit colonelului Souleymane Maiga, terorişti islamişti au deschis focul, vineri, la Hotelul Debo din Sevare, un oraş situat în centrul statului Mali.

"Şapte persoane au murit - patru militari care apărau hotelul, doi terorişti şi un străin", a spus Maiga.

Nu este clar dacă atacatorii au părăsit hotelul, unde sunt cazaţi membri ai Misiunii Naţiunilor Unite.

În momentul atacului, în hotel erau cetăţeni din Africa de Sud, Franţa şi Ucraina.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici