Atacate cibernetic de ruşi, radiourile ucrainene au anunţat internarea lui Zelenski la Terapie Intensivă

Unele posturi de radio ucrainene au suferit un atac cibernetic rusesc, ocazie cu care au fost răspândite informaţii false despre spitalizarea preşedintelui Zelenski la Terapie Intensivă, a transmis agenţia ucraineană UNIAN.

3142 afișări
Imaginea articolului Atacate cibernetic de ruşi, radiourile ucrainene au anunţat internarea lui Zelenski la Terapie Intensivă

Atacate cibernetic de ruşi, radiourile ucrainene au raportat internarea lui Zelenski la Terapie Intensivă

„Inamicul a efectuat un atac cibernetic asupra serverelor şi reţelelor posturilor de radio ale grupului TAVR Media (Radio Bayraktar, Melodia FM şi altele) şi a răspândit ştiri false despre deteriorarea sănătăţii peşedintelui Zelenski”, scrie agenţia.

Grupul de radio a dat vestea atacului, precizând că „serviciile competente lucrează pentru rezolvarea problemei”. „Niciuna dintre informaţiile despre problemele de sănătate ale preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu este adevărată”, adaugă TAVR Media.

Ieri a apărut pe net un filmuleţ în care s-a anunţat că unele posturi de radio au transmis despre presupuse probleme grave de sănătate ale lui Zelenski şi despre transferul puterilor sale către preşedintele Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici