Atacul de la Manchester. Poliţia a reţinut alte două persoane în legătură cu atentatul terorist

Doi bărbaţii, ambii între 20 şi 30 de ani, au fost reţinuţi la Manchester, în cadrul anchetei privind atacul terorist care a vizat un concert al artistei americane Ariana Grande, a anunţat poliţia, potrivit site-ului agenţiei Reuters.

364 afișări
Imaginea articolului Atacul de la Manchester. Poliţia a reţinut alte două persoane în legătură cu atentatul terorist

Atacul de la Manchester. Poliţia a reţinut alte două persoane în legătură cu atentatul terorist

Unul dintre suspecţi a fost reţinut în urma unei descinderi a forţelor de ordine la o adresă din oraş, în timp ce al doilea s-a prezentat voluntar la secţia de poliţie.

Un total de 21 de persoane au fost reţinute până în acest moment în legătură cu acest caz, dintre care 12 au fost ulterior eliberate fără acuzaţii.

Atacul sinucigaş de la Manchester, din data de 22 mai, comis de Salman Abedi, un tânăr britanic de origine libiană, s-a soldat cu 22 de morţi şi peste 100 de răniţi. Atentatul a fost revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Tatăl atentatorului sinucigaş, Ramadan Abedi, şi Hashem Abedi, fratele mai mic al bărbatului suspectat de comiterea atacului terorist, au fost reţinuţi la Tripoli pe 24 mai.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici