ATACUL din Londra: Militarul ucis a fost lovit cu maşina de cei doi islamişti şi atacat cu o sabie

Autopsia efectuată pe cadavrul militarului ucis pe 22 mai la Londra arată că decesul a fost provocat de hemoragia generată de "tăieturi multiple", anunţă poliţia britanică, citată de AFP.

1208 afișări
Imaginea articolului ATACUL din Londra: Militarul ucis a fost lovit cu maşina de cei doi islamişti şi atacat cu o sabie

ATACUL din Londra: Militarul ucis a fost lovit cu maşina de cei doi islamişti şi atacat cu o sabie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"O autopsie a stabilit că moartea a fost cauzată de tăieturi multiple", precizează Scotland Yard.

Poliţia a explicat că militarul în vârstă de 25 de ani a fost lovit cu maşina de cei doi islamişti care apoi l-au atacat cu o sabie.

Principalii suspecţi - Michael Adebowale, în vârstă de 22 de ani, şi Michael Adebolajo, 28 de ani - sunt militanţi islamişti şi au fost răniţi prin împuşcare de poliţiştii chemaţi la locul crimei.

Michael Adebolajo, care rămâne spitalizat, a motivat atacul într-o înregistrare video: "Jurăm pe Allah cel atotputernic că nu vom înceta niciodată să luptăm împotriva voastră. Ne cerem scuze pentru femeile care au fost nevoite să vadă aşa ceva pe stradă astăzi, dar şi pe teritoriile noastre femeile sunt nevoite să vadă atrocităţi. Voi, locuitori ai Marii Britanii, nu veţi fi niciodată în siguranţă. Înlăturaţi Guvernul, căci guvernanţilor nu le pasă de voi".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici