ATACUL TERORIST de la Paris: Trump crede că va avea "efecte majore" asupra scrutinului prezidenţial

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, este convins că atacul terorist comis joi seară la Paris va avea "efecte majore" asupra scrutinului prezidenţial din Franţa, liderul american părând să îndemne poporul francez să nu mai suporte această situaţie.

736 afișări
Imaginea articolului ATACUL TERORIST de la Paris: Trump crede că va avea "efecte majore" asupra scrutinului prezidenţial

ATACUL TERORIST de la Paris: Trump crede că "efecte majore" asupra scrutinului prezidenţial (Imagine: Hepta)

"Un alt atac terorist la Paris. Poporul Franţei nu va mai suporta mult acest lucru. (Atacul - n.red.) va avea efecte majore asupra scrutinului prezidenţial din Franţa!", a afirmat Donald Trump într-un mesaj transmis vineri prin Twitter.

Donald Trump a fost primul lider politic străin care a reacţionat la atacul din Franţa. Preşedintele SUA a transmis condoleanţe joi seară şi a declarat, înaintea autorităţilor franceze, că "pare a fi un nou atac terorist".

 

 

Un individ a deschis focul, joi seară, pe Bulevardul Champs-Elysées, în centrul Parisului, omorând un poliţist şi rănind alte trei persoane - doi agenţi de poliţie şi o turistă străină. Autorul atacului revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic a fost împuşcat mortal de poliţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici