ATACUL TERORIST din Londra: Mesajul unuia dintre cei doi ucigaşi ai soldatului - VIDEO

Unul dintre cei doi ucigaşi presupuşi ai unui soldat, într-un cartier din sudul Londrei, a comentat actele sale într-o înregistrare video a unui amator obţinută de postul de televiziune ITV.

4983 afișări
Imaginea articolului ATACUL TERORIST din Londra: Mesajul unuia dintre cei doi ucigaşi ai soldatului - VIDEO

ATACUL TERORIST din Londra: Mesajul unuia dintre cei doi ucigaşi ai soldatului

Tânărul de culoare poartă blugi, bascheţi, o jachetă şi o căciulă neagră. În mâinile acoperite de sânge, acesta ţinea un cuţit de bucătărie şi un satâr de măcelar. El se apropie de un cameraman amator şi comentează actele sale.

"Jurăm pe Allah atotputernic că nu vom înceta niciodată să luptăm împotriva voastră", a declarat acest bărbat care purta o barbă scurtă şi gesticula.

"Trebuie să ne luptăm cu ei aşa cum ei se luptă cu noi, ochi pentru ochi, dintre pentru dinte", adaugă el.

"Îmi cer scuze pentru că femeile au fost martore la ceea ce s-a întâmplat astăzi dar, pe pământurile noastre, femeile noastre văd acelaşi gen de lucruri. Nu veţi fi niciodată în siguranţă. Înlăturaţi guvernul. Ei nu au grijă de voi.", a mai spus el cu un accent londonez, în timp ce victima se afla la câţiva metri în spatele său în stradă.

"Credeţi că David Cameron va fi prins pe străzi când vom începe să scoatem armele? Credeţi că politicienii voştri vor muri? Nu, bărbaţii lambda vor muri, ca voi şi copii voştri. Astfel, debarasaţi-vă de ei. Spuneţi-le să îşi ducă soldaţii acasă pentru ca voi să puteţi trăi în pace", a mai spus acesta în faţa camerei.

Alte cuvinte au fost inauzibile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici