Atacuri ale Gardienilor Revoluţiei din Iran în Irak şi în Siria

  • Gardienii Revoluţiei din Iran au informat că au atacat "sediul de spionaj" al Israelului din regiunea semi-autonomă Kurdistan din Irak, a relatat presa de stat de la Teheran, luni seara.
  • Gardienii Revoluţiei au arătat că au lovit şi în Siria, împotriva Statului Islamic, scrie Reuters.
1141 afișări
Imaginea articolului Atacuri ale Gardienilor Revoluţiei din Iran în Irak şi în Siria

Pe lângă aceste lovituri din apropierea capitalei Kurdistanului, Erbil, Gardienii Revoluţiei au declarat că au lansat atacuri împotriva "autorilor de operaţiuni teroriste" din Iran, inclusiv împotriva Statului Islamic.

Explozii au fost auzite într-o zonă situată la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Erbil, au declarat surse de securitate, într-un cartier din apropierea consulatului american, precum şi a unor reşedinţe civile.

Cel puţin patru civili au fost ucişi şi şase au fost răniţi în loviturile asupra Erbilului, a anunţat consiliul de securitate al guvernului din Kurdistan într-o declaraţie, calificând atacul drept "o crimă".

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici