Atacuri cu sticle incendiare la Institutul Francez şi la Şcoala Franceză din Atena

Institutul Francez şi Şcoala Franceză din Atena au fost vizate de două atacuri cu sticle incendiare în ultimele 12 ore, însă incidentele nu s-au soldat cu victime, anunţă Poliţia greacă, citată de postul FranceInfoTv.

423 afișări
Imaginea articolului Atacuri cu sticle incendiare la Institutul Francez şi la Şcoala Franceză din Atena

Atacuri cu sticle incendiare la Institutul Francez şi la Şcoala Franceză din Atena

Primul atac a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni. Indivizi cu cagule pe feţe au aruncat sticle incendiare în curtea Şcolii Franceze din Atena, provocând daune la vehicule staţionate. Pompierii au stins incendiul în scurt timp.

La câteva ore după primul atac, un incendiu a fost declanşat intenţionat la o anexă a Institutului Francez. Focul a produs daune minore.

Autorităţile grece suspectează că este vorba de atacuri ale unor grupuri de anarhişti.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici