Atentatele de la Paris: Sala de concerte Bataclan se redeschide

Sala de concerte Bataclan, în care au murit 90 de persoane în noiembrie, anul trecut, în timpul atacurilor teroriste de la Paris, a anunţat primul concert, notează BBC.

232 afișări
Imaginea articolului Atentatele de la Paris: Sala de concerte Bataclan se redeschide

Atentatele de la Paris: Sala de concerte Bataclan se redeschide (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Sala de concerte de la Bataclan a anunţat primul eveniment , în cadrul căruia va cânta artistul britanic Pete Doherty, urmând apoi să concerteze senegalezul Youssou N'Dour, informează BBC, citând un comunicat de presă. 

Cu toate că nu a fost anunţată data oficială, sala de concerte Bataclan se va redeschide cel mai târziu în noiembrie, la un an după atacul jihadist din 2015, potrivit comunicatului.

”Ne dorim să păstrăm căldura şi mediul familiar din Bataclan, precum şi spiritul festiv pe care toată lumea îl preferă”, a declarat managerul sălii de concerte din Paris.

Pe data de 13 nomiebrie 2015, 90 de ostatici au murit în sala de concerte din Paris, Bataclan, care a fost atacată de terorişti islamişti, unde sute de persoane asistau la concertul grupului hard rock Eagles of Death Metal în momentul atacului. 

În aceeaşi zi, atacuri simultane au vizat Stade de France şi mai multe terase din capitala pariziană, care au ucis alte 40 de persoane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici