Atentatul de la Nisa, surprins într-o imagine sfâşietoare - FOTO

O imagine cutremurătoare a fost surprisă la puţin timp după atacul din Nisa. Un fotograf a reuşit să ilustreze perfect dimensiunea ororii atentatului din Franţa. Imaginea a sfâşiat inimile tuturor celor care au văzut-o, noteză huffingtonpost.com.

18082 afișări
Imaginea articolului Atentatul de la Nisa, surprins într-o imagine sfâşietoare - FOTO

Atentatul de la Nisa, surprins într-o imagine sfâşietoare - FOTO

Fotografia emoţionantă surprinsă de un fotograf Reuters ilustrează un corp acoperit cu o prelată, probabil un copil, lângă care se află o păpuşă.

La scurt timp după atacul de la Nisa, preşedintele Franţei, Francois Hollande, a declarat că printre victimele masacrului se află şi copii. În panica declanşată în faţa camionului, supravieţuitorii atentatului şi-au pierdut prietenii şi copiii cu care veniseră la focurile de artificii

Captură Huffington Post

Un individ a lovit intenţionat cu un camion sute de persoane care asistau la un spectacol de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. Şoferul camionului a fost împuşcat, iar în interiorul vehiculului au fost găsite numeroase arme şi grenade, potrivit Le Figaro.

Şoferul era un bărbat de 31 de ani, de origine tunisină, care trăia în Nisa. Potrivit postului de televiziune francez BFM TV, atacatorul se afla în vizorul poliţiştilor, dar nu pentru infracţiuni de natură teroristă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici