Aterizare neprogramată a unui avion United Airlines

Un zbor United Airlines, pe ruta Washington - Las Vegas, a fost redirecţionat către Denver sâmbătă seara, după ce un pasager a devenit agitat şi a încercat să deschidă uşa avionului, relatează Washington Post.

27 afișări
Imaginea articolului Aterizare neprogramată a unui avion United Airlines

Aterizare neprogramată a unui avion United Airlines (Imagina: Arhiva Mediafax Foto)

Ceilalţi pasageri l-au imobilizat pe suspect, care a fost transferat pe aeroportul din Denver, unde este interogat de FBI, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei federale.

Cursa United 233 transporta 129 de pasageri şi cinci membri ai echipajului şi decolase de la aeroportul internaţional Dulles la ora locală 15.30 (22.30, ora României).

Un martor ocular a declarat că bărbatul a încercat să deschidă uşa avionului şi după aceea să intre în cabina piloţilor, fiind imobilizat de alţi câţiva pasageri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici