Australia: Fetiţă de 11 ani, ţinută ostatică la un tribunal de un bărbat care susţine că are o bombă

Un bărbat care susţine că are o bombă ţine ostatică o fată de 11 ani, la un tribunal pentru familie din Parramatta, un cartier din vestul oraşului Sydney, potrivit presei australiene, citată de Sky News.

587 afișări
Imaginea articolului Australia: Fetiţă de 11 ani, ţinută ostatică la un tribunal de un bărbat care susţine că are o bombă

Australia: Fetiţă de 11 ani, ţinută ostatică la un tribunal de un bărbat care susţine că are o bombă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia a confirmat că desfăşoară o operaţiune în zonă dar nu a oferit detalii.

Potrivit unor surse citate de presa australiană, autorul luării de ostatici a intrat în tribunal cu o fată de 11 ani, purtând o perucă de avocat.

O purtătoare de cuvânt a serviciului de ambulanţă a declarat că patru echipaje au fost trimise la tribunal. "Răspundem la un incident în Parramatta", a declarat ea pentru Australian Associated Press.

Postul de radio ABC a informat că un purtător de cuvânt al tribunalului a confirmat o luare de ostatici în Parramatta.

Poliţia a declarat presei că un post de comandă a fost înfiinţat lângă tribunal şi mai multe străzi au fost închise. Pompierii au fost de asemenea trimişi în zonă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici