Australia, lovită de furtuni puternice. Bucăţi uriaşe de grindină au căzut peste Melbourne şi Canberra. VIDEO

Melbourne şi Canberra au fost lovite de bucăţi de grindină de mărimea unei mingi de golf, în două furtuni care au avut loc într-un interval de 24 de ore, informează BBC.

4752 afișări
Imaginea articolului Australia, lovită de furtuni puternice. Bucăţi uriaşe de grindină au căzut peste Melbourne şi Canberra. VIDEO

Sursa: Profimedia Images

Din cauza fenomenelor meteorologice severe au fost 1.500 de apeluri de urgenţă pentru a cere intervenţia autorităţilor doar în statul Victoria, din sud-estul Australiei.

Ploaia a ajutat în combaterea incendiilor de vegetaţie, însă multe continuă să ardă.

Bilanţul deceselor din cauza incendiilor de vegetaţie din New South Wales a ajuns la 21 de persoane, după moartea unui bărbat în vârstă de 84 de ani care a ars în Corbago de Anul Nou, potrivit The Guardian.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici