Austria: Soţia bărbatului care şi-a sechestrat şi violat fiica nu este implicată în acest caz

Soţia bărbatului din localitatea austriacă Amstetten, care şi-a ţinut fiica sechestrată în beciul casei timp 24 de ani, nu este complice în acest caz, şeful Poliţiei judiciare din Austria Inferioară declarând, marţi, că nu există nicio probă incriminatoare în acest sens.

34 afișări

"Nu există nicio indicaţie sau o confirmare", a spus, marţi, Franz Polzer, în timpul unei conferinţe de presă.

Potrivit anchetatorilor, soţia lui Josef Fritzl, în vârstă de 69 de ani, care are şi ea şapte copii cu acesta, nu a ştiut de viaţa dublă a partenerului său.

Testele ADN efectuate asupra celor şase copii au confirmat faptul că tatăl lor este Josef Fritzl.

Josef Fritzl (73 de ani), tatăl lui Elizabeth, a fost arestat marţi. Acesta este suspectat că şi-a ţinut fiica închisă 24 de ani, în beciul casei sale din Amstetten, timp în care a făcut cu aceasta şapte copii. Unul dintre copii a murit când avea trei luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici