Autorităţile americane încearcă să dea de urma unui pachet suspect adresat fostului vicepreşedinte Joe Biden/ Trump promite investigaţii aprofundate

Autorităţile federale din SUA încearcă să dea de urma unui pachet suspect despre care se crede că era adresat fostului vicepreşedinte Joe Biden, a declarat un oficial american, informează site-ul agenţiei Reuters.

159 afișări
Imaginea articolului Autorităţile americane încearcă să dea de urma unui pachet suspect adresat fostului vicepreşedinte Joe Biden/ Trump promite investigaţii aprofundate

Autorităţile americane încearcă să dea de urma unui pachet suspect adresat fostului vicepreşedinte Joe Biden

Dispozitive explozive au fost trimise miercuri la vila soţilor Bill şi Hillary Clinton, la biroul lui Barack Obama şi la postul de televiziune CNN.

FBI a confirmat că au fost interceptate două pachete suspecte care îi erau adresate lui Maxine Waters, membră a Camerei Reprezentanţilor din partea Partidului Democrat.

Alte bombe artizanale au fost primite la biroul congresmanului democrat Deborah Wasserman Schultz, în Sunrise (Florida), şi la redacţia publicaţiei San Diego Union Tribune. Un dispozitiv similar a fost primit şi de miliardarul George Soros.

Miercuri seară, guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că a primit un dispozitiv exploziv la biroul său din Manhattan.

 Trump promite investigaţii aprofundate

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că ameninţările cu violenţă politică nu îşi au locul în Statele Unite, promiţând o investigaţie completă a unor pachete suspecte care au fost trimise unor proeminenţi democraţi sau miliardarului George Soros, relatează Reuters.

"Ponderea deplină a guvernului nostru este desfăşurată pentru a conduce această anchetă şi pentru ai aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili pentru aceste acţiuni despicabile. Vom folosi toate resursele sau cheltuiele necesare în acest efort", a declarat Trump la un eveniment privind abuzul de opiacee.

"În aceste vremuri, trebuie să ne unim, trebuie să ne întâlnim şi să trimitem un mesaj foarte clar, puternic şi de necontestat că acţiunile sau ameninţările de violenţă politică sau de orice fel nu îşi au locul în Statele Unite ale Americii", a adăugat acesta.

Miercuri, Serviciul Secret a anunţat că a interceptat pachete suspecte trimise fostului preşedinte Barack Obama şi fostului secretar de stat Hillary Clinton. Pachetele au fost, de asemenea, raportate ca fiind trimise prin poştă redacţiei CNN, miliardarului George Soros, şi altor ţinte frecvente, publice ale dispreţului lui Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici