Autorităţile au arestat două persoane după ce o maşină a explodat în Irlanda de Nord

Autorităţile din Irlanda de Nord au arestat duminică doi suspecţi în cazul exploziei izbucnite sâmbătă seara în apropierea unei Curţi de Justiţie din oraşul Londonderry, relatează site-ul agenţiei Dpa.

172 afișări
Imaginea articolului Autorităţile au arestat două persoane după ce o maşină a explodat în Irlanda de Nord

Autorităţile au arestat două persoane după ce o maşină a explodat în Irlanda de Nord

Cei doi indivizi au fost deţinuţi la câteva ore în urma exploziei, a informat comisarul adjunct Mark Hamilton, într-o conferinţă de presă.

"Din fericire nimeni nu a fost ucis, dar cu siguranţă a fost o tentativă de a omorî oameni din această comunitate", a declarat acesta.

Un vehicul a explodat sâmbătă seara în apropierea unei Curţi de Justiţie din oraşul Londonderry din Irlanda de Nord. Explozia a avut loc pe strada Bishop, în jurul orei locale 20:15 (22:15, ora României), la puţin timp după ce poliţiştii au primit un avertisment privind o posibilă bombă în zonă.

Oficialii locali au declarat pentru BBC că vehicului a fost încărcat cu exploziv cu puţin timp înaintea producerii exploziei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici