Autorităţile canadiene au transmis că nu există supravieţuitori în urma prăbuşirii unui hidroavion

Autorităţile canadiene au anunţat miercuri că nu consideră că există supravieţuitori în urma prăbuşirii unui hidroavion plutitor într-o zonă izolată din nord-estul Canadei, în provincia Newfoundland şi Labrador, relatează Reuters.

145 afișări
Imaginea articolului Autorităţile canadiene au transmis că nu există supravieţuitori în urma prăbuşirii unui hidroavion

Autorităţile canadiene au transmis că nu există supravieţuitori în urma prăbuşirii unui hidroavion

Căutarea persoanelor dispărute s-a transformat într-o căutare a cadavrelor pasagerilor care se aflau la bordul aeronavei, au anunţat poliţiştii.

La bordul hidroavionului se aflau şapte persoane, printre care patru turişti americani şi trei cetăţeni canadieni, pilotul şi doi ghizi.

„Şansele ca persoanele dispărute să fie găsite în viaţă sunt foarte mici”, a declarat Jean Tremblay, preşedintele Air Saguenay, compania aeriană care deţinea hidroavionul.

Trei persoane au murit şi alte patru sunt considerate dispărute în urma prăbuşirii, aeronavei Havilland DHC-2 Beaver, operată de compania aeriană Air Saguenay.

Hidroavionul a fost localizat marţi seară, la aproximativ trei kilometri de lacul Mistastin.

Momentan nu se cunoaşte cauza prăbuşirii aeronavei, a transmis Jean Tremblay, preşedintele companiei aeriene Air Saguenay.

Taguri:
canada,
hidroavion,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici